Home

Henna kalinainen antti kurhinen

Se pienikin rusketus kuoriutui musta heti viikossa pois ja taas sitä ollaan kalkkilaivan kapteeneja :D!Tänään kunnellessa venäläistä radiota kun olin lenkillä, sieltä tuli todella vahva ja merkityksellinen sitaatti. Sen sitaatin takana on ällistyttävä Kurt Cobain, joka ällisti koko maailman omalla musiikillaan ja teoillaan. Nyt hän häikäsi minutkin ja vaikka olenkin kuullut tämän sitaatin varmasti aiemmin monesti. Olen pahoillani että tämä blogi on tosi tönkkö ja mitäänantamaton,mutta halusin edes vähän kertoa ja muistuttaa teille etten ole teitä unohtanut rakkaat ;)!Ohjelman elinkaari tommoisenaan o ihan finito ja ideoita on vaan niin vaikea keksiä kun 8 kautta peräkkäin rullannut ohjelma ja kaikki mahdolliset lakien mahdollistamat ideat on kyllä ihan täysin käytetty loppuun.Käin bilettämässä yhden päivän kunnolla ja minulle näytti kaupungin menoa yksi Venäläinen kuka asuu siellä jo 3 vuotta.

Huomio kaikki!!! Suomen kansan toivosta ja minunkin toivosta, pyydän että äänestätte minut avaruuteen vaikka ilman paluulippua ;) :D ♥ !!! Iso kiitos kaikille ♥!!!Finnish people hope, and my hope, I ask that you vote me into space even without a return ticket;): D ♥! A big thank you to all who vote ♥!Друзия мои :)!!!Поршу пожалуйста, По пожелнию Финского народа и моего пожелания, прошу чтобы вы проголосовали за меня в космос даже без обратного билета;): D ♥!Большое спасибо всем за поддержку ♥!Löysinkin heti traveller Oy:n,joka tekee sinne kunnon pakettimatkoja kaikkineen nähtävyyksineen :)! Seuraava matka sinne olisi syyskuussa ja nyt tosissani jos voittaisin lotossa tai olisi niin paljon ylimäärästä rahaa,niin ostaisin viipymättä matkan sinne!

Lataa lisƤƤ

Tosiaankin vuodet vierii todella nopeasti ja tuskin kerkee huomatakkaan kuinka sitä ollaan taas vuoden vanhempia ja eletään kohta jo vuotta 2013..No,kai se menee niin että "maassa maan tavalla"..ei voi mittää,omapahan on henkensä.. NƤe kƤyttƤjƤn Korhonen Henna (korhonenhenna) lƶydƶt PinterestissƤ, joka on maailman kattavin ideakokoelma. Korhonen Henna. 1 seuraajaa. ā€¢ 5 Seurattavat

Antti Antinpoika Korhonen. ā€¹ Back to Korhonen surname. Antti Antinpoika Korhonen's Geni Profile Tervehdys, En olisi uskonut sitä, että minusta olisi vielä kirjoittamaan blogia tänä vuonna, mutta sitten halusinkin pikaisesti analysoida  ja jakaa mietteet menneeltä 2014 vuoden yhdessä teidän kanssa.30 vuottahan mä täytän 7 tammikuuta ja niitä juhlitaan todella suuresti sitten 11.1.2014 ravintola Idän pisteessä.

Ota 20 ilmaiskierrosta

Koko aikaa kirkumista ei kyllä jaksanut erkkikään ja menimme sitten juomaan muutamat huurteiset ja siellä sitten tapasimme Stigin, joka paljastui kunnolliseksi Justin Bieber faniksi :D!Keikka oli siis seiskan tarjoama ja tämän takia kaikki kuvat ja muut löytyvät Henna seiskaliven sivuilta. Käykäähän kattelemassa kuvia ja muutama video meidän rakkaudesta Justin Bieberiin ;)!

Näin olin kirjoittanut eilen facebookissa sen jälkeenkun kaverin kaa soittelin ja kysyin mitä tapahtui eilen ku en muista mitään :D!Kaverille piti olla syndet,mutta hän sitten siirsi niitä Vapulle,eli tää viikonloppu on aika auki ja mennään tuulen mukana miettimättä sen enempää, sitäpaitsi Vappukin on ihan ovella,jotena mitä sitä turhaan kroppaa kärvistää alkomahoolin vaikutksen alaisena nyt viikonloppuna!Tässä nyt vielä alla linkki siihen biisiin,koska se soi tänäkin vuonna yhtä kovaa ja se muuten siivittää tänäkin vuonna Venäjän ylivoimaiseen voittoon ;)!Jäämme siis odottamaan innolla tuota tapahtumaa jos se toteutuu joku päivä, mutta nyt muihin mielenkiintoisiin aiheisiin!Yksin tarjous tuli, että tulisin esittelemään Venäjäksi arvoasuntoja yhdelle yritykselle, mutta en siihen vielä ryhdy ennen kuin osaan hommani hyvin.

Jotkut oli tosi asiallisia ja varsinkin Markku Kangaspuro Aleksanteri instituutista teki minun vaikutuksen omalla tilannetajullaan ja älykkyydellään.Heippa taas kaikille pitkästä aikaa :)! Tässä minä taas olen teidän kanssa puolentoista kuukauden tauon jälkeen.Näin minun mielestäni kuuluu tehdä kaikesta huolimatta,jos olet tosikannustaja. Voi joo haukkua vähän , jos ihan päin mäntyä pelataan, mutta niin kuin monet kääntää selkää omalle joukkueelle ja haukkua maan rakoon kun häviää niin ei ole oikein! Silloin kun voitetaan niin voi ku sitä rakastetaan joukkuetta, mutta sitten kun hävitään niin hävetään ja haukutaan ihan lyttyyn! Ei näin! Aito fani ei tee niin! Mä olen ainakin Venäläisen jääkiekon tosifani ja silti vaikka kuinka minua sattuikaan häviöt yms. niin silti olen aina joukkueen rinnalla,tuen heitä ja silti ne ovat minulle minun idoleitani! Niin hyvässä kuin pahassa aina mukana Red machine Ja sen kaikki tiedättekin jo,eli se on että menin  maanantaina aamulla Bb-taloon vetämään asukkaille Selätinjumpan :))!On se vaan hauskaa heittää sarkastista läppää ja mun mielestä itseironia on parasta huumoria mitä voi vaan olla :))!

Try web search. Henna Kalinainen-Kurhinen Yksi asia harmittaa omalla tavallaan vielä, että kun tämä uusi vuosi Venäjällä on tosi tärekä juttu, niin en mennyt sitä sinne viettämään :/! En menyt sen takia,että koin sen olevan liian turhaa ajaa tuhat kilmetiä äiidn luo sitten tulla takas hoitaa asoita,sitten taas hakea äiti mun synttäreille tänne..hirveetä ramppaamista siis olisi ja rahantuhlausta.. Päätin siis että jätätn nyt menemättä rahan säästön takia, kun tuo meidän New Yorkin matkakin on heti synttäreitteni jälkeen ja sinne haluan matkarahaa.. ā€” Soome Big Brotheri staarid Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen abiellusid 2009.aastal, peagi jƤrgnes tormiline lahutus ning temperamentne ning avalik Ć¼ksteise sopaga Ć¼levalamine Noored on kokku ja lahku lƤinud niivƵrd mitmeid kordi, et meedia ei jƵua enam jƤrge pidada kas nĆ¼Ć¼d ollakse..

Video: Seiska Š² Instagram: Ā«Antti Kurhinen luo nykyƤƤn uraa vaginahierojana

Nyt lopettelen ja painut pehkuihin,nimittäin huomenna aamulla töihin taas ja niin paljon kuin haluankin rikkoa kaikkia mahdolliset stereotypiat,ymmärrän että se ei vaan ole mahdollista ja minun on elettävä niin kuin normaalit ihmiset elävät. BROW HENNA. Solo Ottima Qualita di prodotti Henne. All catalogo prodotti henne (38) henna spa (11) materiali DI consumo (10) strumenti (52) No ortodoksinen joulu tietty,huh mua pässiä :D! Eli Erittäin Hyvää joulu kaikille ortodokseille tänä suurena päivänä Tässä vielä vielä siitä pieni tosiasia mitä kerron radio rockin aamuhaastattelussa mikä pitää täysin paikkaansa!"Still Thank you and goodbye red machine..No matter how games ends, we fans will always still be by your side !!! Next year is home Olympic games in Sotsi,so then you have to be in brilliant shape !!!"

Toisaalta thaikut ovat niin kilttejä ja ystävällisiä,mutta samalla taas niin vastuutunnottomia!Sitten vielä tässä piti ilmoitella, että yllätyin hieman yhdestä soitosta, joka tuli noin viikko sitten. Tämmöistä siis sain viime viikon maanantaina.Sen muistan että jollain ihmeen keinolla ängimme Tivoliin,eli siihen teiniparatiisiin ja siellä sitten onin filmi poikki siihen asti että muistan itteni Kampin mäkkärissä ja sieltä sitten jatkot ja jatkot,sekä vielä kerran jatkot :DDD!Teijaa on pakko onnitella kyllä! Kyllä loppujen lopuksi oikea voitti ja Teijasta kuoriutui kauden mittaan todella rempseä mamma,jolla on aina sana valmiina,sekä sarkastisella huumorilla kellisti meidät kaikki :)!

Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen erosivat taa

Tyson Furyn valmentajalta erikoinen nƤkemys ajasta koronan jƤlkeen ā€“ "Ottele jotain toista vastaan"Tässä tapahtumakalenterissani alla on kaikki tarkkaan eritelty, jotenka käy ehdottomasti tutustumassa!Morjesta mun rakkaat marakatit! Piti kirjoittaa teille taas hirveän pitkän runon siitä, miltä tuntuu olla nyt kun on vihdoin se kolmekyppinen mistä aina puhutaan, mutta kun istuin ja rupesin miettii kaikkea tätä ikäasiaa, niin rupes vituttaa niin perkuleesti kun en tunne olevani yhtään niin vanha vätys, että meni hermo ja  tähän päätin että jääkin mun kertomus siitä miltä tuntuu olla 30 kymppinen sori nyt vaan  :D!!! Katotaan miltä teistä tuntuu samassa iässä ja jos on samoja fiiliksiä niin tervetuloa kerhoon ;) :D! Turha siitä jaaritella kuinka ihana elämä on ku potuttaa :D! Silti päivitin edes nyt sen verran tähän ja halusin että olette kartalla siitä miltä musta tuntuu ;)!Samalla tossa kun juttelin tossa juuri väähän aikaa ex-vaimon kaa ja jotenkin tuli puheeksi matkat yms. niin aluksi heitettiin läpällä,että "perkule ois cool mennä Pohjois-Koreaan",mut sit samalla mulla syttyi hirvee kiinnostus mennä sinne ja rupesin etti netistä matkoja :D!

Henna Kalinainen Faceboo

Ei se kyllä hyvä juttu ole ja ahdistus on ollut suuri,varsinkin kun ihan tässä oven takan 30 vuotissyndet koputtelee :D! Sen olenkin jo aiemmissa blogeissa kertonut ja onneksi sentään löysin elämäntarkoituksen itselleni :)! Se painoi suuresti minun mieltäni, mutta pitkän pohdinnan,itsensä etsimisen jälkeen vihdoin tajusin sen, että ainut tarkoitus tässä maailmassa ainakin minulla on rakkaus Pari päivää sitten kävin mun rakkaimmassa ravintolassa Saslikissa ja olin todella iloinen siitä :)! Se on niin paras ruokaravintola Stadissa,ettei mitään rajaa huhhuh <3! Niin hyvää ruokaa ja niin hyvää palvelua ettei mitään rajaa apua <3!Konsertin jälkeen sitten kirkuminen muuttui itkuksi ja kaikki ne pikkutytöt rupesi pillittää kun heidän idolinsa lähti lavalta :D!Siinä on niin erinoimainen esimerkki, että sydän rupee roihuamaan ja tekee mieli pakata laukku vaikka nyt ja lähteä heti! Järki ja pelko pysäyttää kummiskin,sekä sanoo tylyllä tavalla" olet vanha nahjus,sua ei kaipaa kukaan siellä hollywoodissa,samanlaisia kuin sinä on miljoonia,jotneka älä tuhlaa aikaas vaan tee täällä uraa"! Eli juuri tuo sisäinen järki ja sitten se elämän muuttamisen pelko kytee sisällä ja estää sitä unelmaan pyrkimistä!

HENNAKALINAINEN.FI. This snapshot of the website 'hennakalinainen.fi' was generated on July 03 2011 15:37. IP Index TLD Index Domain Index Site Index. Copyright Ā© 2020 Cybernet Quest "Tosiaan iso kiitos kaikille kannustajille ensin ja onnittelijoille vilpittömästä ketkä toivoitte menestystä yms. minua seiskan uutisen linkissä :)! ! Ja kaikille ketkä heti alkuun haukutte vaan ja lyttäätte heti alkuun, en voi muuta sanoa että "haukkukaa vaan,karavaani kulkee..";)! Juuri te jotka haukutte ja epäilette kaikkia mihin joku julkisuuden ihminen ryhtyy, olette niitä onnettomia ihmisiä jotka eivät päässeet totetuttamaan itseään,tai ennemmin ette pystynyt tai uskaltanut ja se ottaa teitä päähän ja kateus ja katekeruus puskee väkisinkin kommentien valossa läpi! Näin luuulette saavanne parempaa mieltä, mutta se ei ole näin vaan se tuskan huuta sisällänne jää silti kytemään aina! Suosittelen muuttamaan asennetta elämässänne ja olla vilpittömästi iloinen kaikkien ihmsiten puolesta jotka edes yrittää tehdä jotain, niin huomaatte miten parempi fiilis siitä tulee ja huomaatte miten ihanaa oikeesti elämä on :)!Kaikille sitä valitettavasti ei ole näköjään suotu vaan;)! Ei mul muuta oikeastaan..kirjoitin nyt tämän nyt sen takia kun tuolla aiemmin julkaisemassa seiskan uutisessa suurin osa vaan haukkuu,epäilee,piikittelee ja etsii kaiken mahdollisen pahan sinun teoistasi vaikka teet hyvää..! Herätkää te juuri ne ihmiset,ennen kuin on myöhästä ja teidän elämänne täyttyy pelkästä vihasta,kateudesta ja katkeruudesta toisia kohtaan, ja menetätte oikeasti niitä ihmisiä viereltä jotka teitä rakastavat, juuri tuon asenteen takia!!! Istuva Tsaari on nyt puhunut, ugh "!No siinä sitten mennään katsomaan vielä viimeistä Bb-Janican strippiesitystä ja Lothar pyytää meitä jatkoille Millioners klubiin.

Henna Kalinainen (@hennakalinainenofficial) ā€¢ Instagram

 1. ja Bb-Tom
 2. Jouluna itse meinasin käväistä Petroskoissa äidin luona,koska mahdollisesti lähden ulkomaille uuden vuoden jälkeen ja en pääse Petroskoihin. Kaiken lisäksi voi olla että olen yksin duunissa tuossa Joulun ja uuden vuoden välipäivinä,jotenka kiirettä voi olla.
 3. en on vienyt suurimman osan ajasta ja ei ole kirjoitta
 4. Katso Finder.fi:stƤ elinkeinonharjoittajan Kalinainen Henna Tmi (2352527-2) yritystiedot, pƤƤttƤjƤt, tyƶntekijƤmƤƤrƤ ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos
 5. No mutta en sen enempää jaksa jauhaa joulusta, enkä sen enempi muustakaan, mutta päätarkoitusnyt kummiskin tällä blogilla oli ainoastaan muistaa teitä katolisluterilaisia ja toivottaa sitä oikein rauhallista ja hyvää joulua rakkaat
 6. TƤllƤ viikolla tosi-tv-tƤhdet Antti Kurhinen ja hƤnen ex-vaimonsa Henna Kalinainen ovat joutuneet melkoiselleĀ tunteiden vuoristoradalle, josta on aiheutunut ainakin jo ero ja rikosilmoitus.
 7. ne väärin parkkerauksen takia :D! Siitä kerroinkin muutama blogi sitten!

Blogi Mr. Antti Kurhinen

Video: TƤltƤ Henna Kalinainen nƤyttƤƤ ny

PitkƤƤn on-off-suhteessa Antti Kurhisen kanssa elƤnyt Henna Kalinainen kirjoittaa nyt blogissaan faktoja suhteestaan. Henna paljastaa kauheuksia mitƤ on saanut kokea, mutta siltƤ vƤittƤƤ rakastavansa tuota ƤijƤƤ. - MitƤs sitƤ nyt enƤƤ peittelemƤƤn Viime viikonloppuna kävimme myöskin antamassa Selättimet viime vuoden voittajalle Bb-Janicalle Kirkkonummelle,jossa hän piti synttäribileet ja pikkujoulut samaan aikaan.ā€“ En ole kuitenkaan mikƤƤn Arman Alizad, ettƤ ojentelen seteleitƤ kadulla kƶyhille ja ruokin kulkukoiria. Sekoilin tarkoituksella silloin BB-aikoina, ja se kuva on jƤƤnyt monien mieleen.Loman ostin kahdeksi viikoksi meille, joka mielestäni on liikaa Kanarian saarille,mutta äidin takia ajattelin että ollaan nyt sitten pidempään. Äkkilähdössä on kaikki mahdollista ja esim. muutto kesken kaiken toiseen  hotelliin ja lomakohteeseen on hyvin mahdollista, mutta en uskonut että se on mahodollista jopa 3 kertaa loman aikana! Näin kävi meille tosiaan ja meidät komennettiin sitten vielä Tauritosta loppuajaksi Playa de Inglesiin homojen sekaan,huh. Äitini oli ihan järkyttynyt nähtyään siellä homoja niin paljon ja manasi,että Hitler on tehnyt ihan väärää duunia :D! Eli noi kaikki luettueanne ja katotottueanne,ymmärrätte varmaan iten olen aina juhlistanut mun syndejä ;)! Eli saamarin isosti aina :D!

Mennään sisälle ja siellä alkaakin sitten järjetön juomien lappaaminen Vip-tiloihin :D! Huhhuh! Siinä sitten en voinut vastustaa kiusausta kun tytöt siinä juotti minua ja se oli menoa morjensta päivää :D!Eli jos haluaa olla koko ajan ajan tasalla mitä tapahtuu, niin sitten mene tälle sivulle joonka linkin laitan tässä alla.Vapun jälkeen sitten alkaa kaikkien aikojen taisto, elikkäs lätkän MM-kisat, jotka äiti Venäjä vie ku kusivanaa seinää pitkin ;) :D!!http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/iron-man-3/1002848 

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen suuntaavat MTV3

 1. Qualitativ hochwertiges Henna & Henna Zubehƶr. Die traditionelle Kunst auf Deiner Haut. Henna - Die Alternative zu einem echten Tattoo - bis 2 Wochen haltbar
 2. ulla ei ole aikaa kirjoittaa kun duunit on nyt puskenut päälle ja olen keskittynyt Selättimen myyntiin.
 3. Suoranaista vastausta tavallisesta Bb:een lopusta en saanut,mutta kyllähän sen huomaa olevn niin,varsinkin kun katsoo Bb-extraa,jossa joka kerta Cristal Snow kyselee vierailtaan sitä että"Osallistuisitko Julkkis-Bb:eeseen jos semmoinen tulisi" ja kaiken lisäksi se on jo mokannut pari kertaa sanomalla "kun tulee julkkis-Bb, niin tuletko" :D!
 4. Kohuttu karanteeniseurue kasvoi: Myƶs Bruce Willisin nykyinen vaimo lapsineen saapui Demi Mooren tiluksille
 5. Eli näillä mennään,mutta itse veikkaisin välivuotta kylläkin. Sen verran selvää peliä toi on.
 6. Sampo ja Minttu Kaulaselle myƶnnettiin kohua herƤttƤnyt 100 000 euron Business Finland -tuki ā€“ nƤin he aikovat sen kƤyttƤƤ: "Ei ole meidƤn vappuraha"
Miehet ohjelmoituja peppujen katseluun

Ehkä sitten me molemmat pakkaamme laukut ja lähdemme sinne Hollywoodoon katsomatta taakse mitä jäi ;) :D!Tämä on jaksanut todella paljon eteenpäin ja uskon että seuraava vuosi tulee olemaan jo paljon erilaisempi,tasaisempi ja harkitumpi monilta osin.Siihen kuuluu että se kaikki videoidaan ja se tulee tulevaisuudessa tulevalta uudelta netti-tv kanavalta ulos :)! Projekti on aika kehitysasteella, jotenka ei siitäkään viitti sen enempää vielä innostua. 

Henna Kalinainen-Kurhinen Company searc

Takaisin sitten kun tultiin Bangokista niin sieltähän tultiin Bisnesluokassa :))! Se oli kyllä miellyttävä juttu kun on kipeenä ja muutenkin..en ennen ollut koskaan mennyt Bisneksessä ja nyt kun pääsin niin on se kyllä ihan eri maailma kun tavallinen! 143 Š¾Ń‚Š¼ŠµŃ‚Š¾Šŗ Ā«ŠŃ€Š°Š²ŠøтсяĀ», 2 ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŠ½Ń‚Š°Ń€ŠøŠµŠ² ā€” Seiska (@seiskaofficial) Š² Instagram: Ā«Antti Kurhinen luo nykyƤƤn uraa vaginahierojana. Antin ex-vaimo Henna Kalinainen kertoi puolestaanĀ Kaikille kutsutuille lähtenyt kutsut jo facebookissa ja ne jotka haluaa onnitella minua nin voivat tulla vapaasti paikan päälle klo.23.00 jälkeen.

Tämä kuvaa niin paljon nykyajan yhteiskuntaa, kun ihmiset eivät enää ole sitä mitä he haluavat olla vaan mitä heidän täytyy olla, jotta he ovat suosittuja,kuuluisia,rikkaita,ehkä jopa rakastettuja, ja paljon muuta. Nykyajan ihanteet, elokuvista, elokuvatähdet, urheilijat ja tv mainonnan paineet luovat suurelle osalle ihmisitä mielikuvan, että meidän pitää olla tommoisia laihoja, kauniita,fiksuja, raakoja, pahoja, kaikkee mikä on periaatteessa ei ole meille edes pakollista saati tarpeellista! Antti Kurhinen vei hƤnen ex-vaimonsa Henna Kalinaisen kebabtreffeille ennen Big Brother 2012 -finaalibileitƤ

Paratiisihotellin kaunotar julkaisi kuumia peppukuvia

KƤƤk, muistatko vielƤ: Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen Seisk

Antti Kurhinen, Henna Kalinainen ja ex-mies ilmiriidoissa

Tämän takia kaikki negatiivisetkin asiat nykyään jo pienen hetken päästä käännän positiiviselle puolelle, koska mitä sitten, minähän ELÄN ja se on pääasia! Tämä ei kummiskaan tarkoita sitä, että ei tarvitsisi pysähtyä miettimään vakavissaan tapatuneita negatiivisia asioita. Jos niin ei tee, niin äkkiä sitä tulee hällä väliä asenne jos kaikki omat virheet käännetään "Kukkasiksi ja mehiläiseksi, sekä vain toitotetaan päälle päässä"Elämä on ihanaa,ihan sama mitä tapahtuu". Ei,vkaikessa pitää olla järki mukana, sen takia me ollaankin ihmisiä, eikä eläimiä, että me pystytään ajattelemaanja analysoimaan.http://www.seiska.fi/Antti-Kurhinen/Diiva-Olgan-kanssa-Madame-Krogin-kes%25C3%25A4terassin-avajaisissa../1005338 Rankinta hommassa oli se,että kun oli parasta pikkujouluaikaa ja porukkaa laivat täynnä, ja kaikki ihan seipäässä,eli siis umpikännissä :D! Yritäppä siinä sitten kertoa selättimen salaisuudet kun porukka vittuilee suurimaksi osaksi :D! Suomalaiset realityjulkkikset Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen ovat tyrmistyneet Helsingin. BB-Hennan avioero sittenkin peruttu? Musta tulee poliitikon vaimo. Suomalainen realitypariskunta Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen tulivat alunperin.. Ja kaikkein hauskinta tässä oli se, että kun matkalla tultiin ohjelmaan kaikki oli rauhassa ja eivät riidelleet keskenään, mutta kun sitten kameroiden eteen astuttiin niin kaikki muuttui :D!Siitä hieman täällä lisää..

Kohublondi Henna Kalinainen on varattu nainen

Muuta Mr. Antti Kurhinen

CŠŗŠ°Ń‡Š°Ń‚ŃŒ Henna Kalinainen: Huulet verillƤ! Š²ŠøŠ“ŠµŠ¾ Š² фŠ¾Ń€Š¼Š°Ń‚Šµ MPp4 ŠøŠ»Šø Mp3 трŠµŠŗ. 27 May 2016. ŠŠ²Ń‚Š¾Ń€ Š²ŠøŠ“ŠµŠ¾: Julkkis TV 2017-06-02 - 08:23:55. Henna Kalinainen YstƤvƤnpƤivƤ Ja Laihdutus Shoppailu. ŠŠ²Ń‚Š¾Ń€ Š²ŠøŠ“ŠµŠ¾: Julkkis TV 2016-05-26 - 10:24:10 No mutta eiköhän se riitä nyt politiikka ja Venäjästä puhuminen jokskuksi aikaa.. Hei,nyt on tullut tuutin täydeltä joka suunnasta Venäjää ja jopa minä, itse Tsaari, Putinin koira,en jaksa hetkeen jauhaa poltiikkaa :D!Kummiskin toivotan kaikille nyt oikein mukavaa viikon alkua ja me palataan sitten ensi viikon alussa viimeistään taas. Sitten meillä on jo ratkennut Bb-voittaja ja ollaan viisaampia ensi vuodenkin suhteen.Muuten kaiken kaikkeaan oli mahtava reissu ja äiti oli todella tyytyväinen että näki vähän maailmaa ja sai aurinkoa, sekä minäkin erittäin tyytyväinen että äiti oli tyytyväinen :)!Tämä kaikki tekee hulluksi omalla tavallaan ja sitä kautta löydän vain yhden syyn,30 kriisin,oman saamattomuuden ajoittain,laiskuuden josta vihaan itseäni yli kaiken..! Olisi niin paljon asioita mitä haluaisi tehdä mahdollisimman pian,mut ei vaan pysty vaikka miten haluaisi! Haluaisi uskoa taikuuteen ja että joskus minulle voi kasvaa siivet,voisin olla sankari,kuolematon,jota ihmiskunta ihailee,mutta tajuan sen olevan vain sitä toivoa,mielikuvitusta,mahdotonta unelmaa, jota haluaisin elää..

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen taas koos

Tutustu kƤyttƤjƤn henna.kalinainen resepteihin ja reseptikokoelmiin sivuillamme. henna.kalinainen 1.8.2014. Keskustelut ja merkinnƤt. Oma keittiƶ [Iltalehti] - Big Brotherissa syksyllƤ avioituneet Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen sekƤ tƤnƤ vuonna kisannut Miss Plastic -finalisti Pia Sarkkinen tƤhdittƤvƤt illan Tallinna-sarjan jaksoja TV5:lla. Henna ja Antti ovat eronneet ja palanneet yhteen jo niin. Google News: Camp-reality jatkuu

Henna Kalinainen-Kurhinen - Alib

 1. Oli limusiinia ja oli paljua yms.,joihin me ei kyllä menty,koska meidän piti mennä vielä toisille synttäreille Helsingin keskustaan,ravintola Namuun.
 2. Tavoitteena on saada taas kuvia,videoita yms. informaatioita Venäjän maajoukkueesta hotellissa matsin jälkeen ;)
 3. Palattuamme Suomeen, mulla lähti bileputki päälle, koska suoraan Kanarialta menin Serenan Wondereihin ja sit Turun Caribian bileet yms. Yhtäkkiä vaan halusin yhtäkkiä bailata vähäsen vähän enemmänkin ja se oli menoa :D!

Big Brotherista tutun Henna Kalinainen-Kurhisen Helsingin Uutise

 1. Henna Kalinainen T:mi PUUSEPƄNKATU 1 lla/llƤ,-ssa/ssƤ Kerava, ā˜Ž Puhelin 040 7189738 kanssa Ajo-ohje. Henna Kalinainen T:mi on listattu seuraavissa kategorioissa: all categories. EsittƤvƤt taiteet
 2. Katsotaan ja tosiaan tuleva vuosi tulee olemaan todella tärkeä koko tulevaisuuden elämän suhteen ja on päätöksenteon sekä rankan duunin aika..
 3. Venezuela nosti terrorismisyytteet vallankaappausta yrittƤneitƤ amerikkalaisia vastaan ā€“ miehiƤ uhkaa kymmenien vuosien vankeus
 4. En voi muuta sanoa,kuin että on noi Cristal ja Nikola niin hyviä kyl tossa Toosa-hommassa :D!
 5. Henna Kalinainen raskaana Uncle Sam Patriotille ?! Viestiketju alueella 'YleistƤ keskustelua' , aloittaja Alyniekka, 11.03.2012

Henna Kalinainen (@HennaKalinainen) Š¢Š²ŠøттŠµŃ

Tietenkin rodeohärkäkeikkaa heitetään mahdollisuuksien mukaan pitkin Suomea ja huomennakin ollaan Tampereen Ikeassa pyörittämässä härkää,sumopukupainia ja pidetään kilpailut. Tervetuloa siis sinne!Tämä ajatusmaailma juuri pilaa minun mahdollisuuksia vähän väliä ja joudun läpsimään itseäni poskelle,huutaa ja sanoa,että ei ole oikotietä onneen,tee töitä,elä kuin normaali ihminen,lopeta se pelkkä unelmointi,koska voi joko elää unelmaa tai sitten unelmoida elääkseen. Kumpikin on vaihtoehto,mutta jokainen tietää kumpi vaihtoehdoista on onnellinen vaihtoehto..Yksi syy taitaa olla myös siinä,että en ehkä halua muuttua,mutta samalla taas muutun automaattisesti itse.Jollain tavalla hän oikeassa, jollain tavalla ei. Mielestäni tosiaankin perinteet ja uskomukset on kääntyneet päälaelleen, mutta tuskinpa se ihan maailmanloppua lähiaikoina ihmiskunnalle tuo. 

Henna Kalinainen kihlautui - julkaisi kuvan muhkeasta sormuksesta

Moikka kaikille! Tosiaankin päätin kirjoittaa tänne nyt tästä, koska seiskaliven sivuille tämä olisi liian raju kuva ja päätin omille sivuilleni tästä purkaa tuntojani!!Haluan todeta sen, että kyllä minä rakastan toista kotimaatani Venäjää ja kyllä kunniotan Putinia vahvana johtajana, mutta se ei tarkoita että minä rakastan sitä ja hyväksyn kaikkia hänen tekojaan. Facebookissa Putinin ja Venäjän ylihehkuttaminen välillä johtuu enemmänkin ihmisistä, ketkä ovat ahdasmielisiä ja tulevat haukkumaan minua ihan tyhjästä , jos vähänkin kirjoitan jotain Venäjästä.Nyt olisi aika jättää teidät ja pyytää siirtymään seiskan sivuille,koska olenkin juuri lataamassa uutta videota taas sivuille ja se kertoo kyllä miten Tsaari Antti-Aurinkoinen saa vihdoin hallitsijan kruununsa ;) :D,eli ei muuta kuin hopi hopi sinne katsomaan ja mustakaa aina päivittäin käydä siellä vilkuilemassa uutta :)!

Hottikset-tƤhdellƤ parantumaton sairaus: &quot;Raavin ihoni

Henna Kalinainen photos on Flickr Flick

TƤltƤ Henna Kalinainen nƤytti ennen. Henna Kalinainen kertoo podcastissa ulkonƤkƶpaineistaan. Monesta realityohjelmasta tuttu kohublondi Henna Kalinainen tuli julkisuuteen 19-vuotiaana. Vuosi oli 2008: aluksi kaunotar herƤtti kohua jalkapalloilija.. Tavoitteena on kehittää myös uusia innovaatioita ja siirtyä sitä kautta Venäjän markkinoille myös. Siellä joillain on rahaa kuin roskaa ja sitä me halutaan ;)!http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1398827/antti-kurhinen-saavutti-huippusuosion-venajalla-tuhansia-yhteydenottojaSitten piti kertoa tuunatuista selättimistä vähän.. Eli tänne meni lahjoitus myydyistä tuunatuista Bb-Selättimistä. Muutama myymättä jäänyt tuunattu Selätin menee sitten lahjaksi Koskentuvan nuorisokotiin jonne vein ne eilen henkilökohtaisesti :)! Ei muuta kuin oikein Hyvää joulun odotusta kaikille :) ja jopa niille jotka epäilivät meidän hyväntekeväisyyttä rahastamiseksi,huijaukseksi yms ;)! P.s Alhaalla siellä Ihosyöpäpotiaiden nettisivuilla lukee että lahjoitus on mennyt perille ja Wellmen Oy on tukenut heitä! http://www.syopapotilaat.fi/ 

Hymy: Johanna Tukiainen sai hƤƤdƶn poliisivoimin!

Henna Kalinainen Free Listening on SoundClou

Vastaus on siis, että en ole vaan olen huulenheittomiehiä ja semmoinen tulen aina olemaan ;). Joku ymmärtää mun juttuja,joku ei,mutta mä olen se mitä olen enkä miksikään muuksi muutu,enkä halua muuttua. Paitsi tietysti tosielämän vakavista virheistä, joista yritän oppia ja astumatta ainakaan hirveän montaa kertaa samaan kuoppaan :D.Eli johtopäätöksenä on se,että vuosi on ollut todella opettavainen monen suhteen.. Monet virheet jotka tein oli lopullisia ja pakotti lopettamaan tyhmyydet! Yksinkertaisesti voin sanoa, että aikuistuin aika paljon tämän vuoden aikana! Intressit eri asioita kohtaan muuttuivat..rupesin näkemään asioita eri tavalla,eri silmin..

Samaan aikaan sattui sitten laivalle myös sinkkuristeily. Voi että se vasta olikin huhhuh :D!Tapahtuma on valittu maailman parhaimmaksi festivaaliksi viime vuonna ja liput menivät kaupaksi sekunnissa kaikki! Moni jäi ilman..Niin kävi minullekkin, vaikka istuin ja odotin lipunmyyntipäivää kuin kuuta nousevaa koneen ääressä ja tein kaiken niin kuin piti, mutta ei,en sanut silloin lippuja ja melkein itkin sen takia..! Nyt sitten kun olin jo luopunut melkein toivosta, niin sitten joku mukava sälli otti yheyttä facebookissa ja tarjosi minulle lippua vain ja ainoastaan vähän yli 50e kalliimmalla mitä normaalisti, vaikka monet myyvät niitä nyt mustassa marketissa 1500e kpl hintaan huhhuh!Suunnitelmat ovat monenlaiset ja niin kuin edellisessä blogissani kerroin, että päällimmäisenä unelmana on se,että me lähetään hyvän porukan kanssa kiertämään autolla eurooppaa :)! HENNA KALINAINENKeskiviikko 15.09.2010 15:28. nyt lukemaan uutiset ja blogi

Virkatut hatut lemmikeille - hauskat kuvat! - MetropoliUutuusohjelman suomalainen juontajakaunotar rohkeissa

Eih..tässä ois niin paljon vielä kerrottavaa,mutta mielestäni kaikkea ei tarvi kertoa ja päästää suustaan,olen sen oppinut kyllä näitten vuosien saatossa ja päätän nyt tämän tähän..blogistani, tarinoinnista,tästä  menneestä vuodesta,huolista,kaikesta turhasta..kaikesta :)!!!!Yritän joka päivä taistella itseni kanssa tilanteesta ja en tiedä välillä kummassa minun on parempi olla..ja juuri se parempi olla,se tekee sen pahuuden loven, tai sen helpomman tien,joka ei ole se oikea tie. Se parempi on helpompi saavutta,ilman suurempaa vaivaa,vain hetkessä eläessä,nauttiessa juuri se mitä vaan on. Ei se ei ole se tie,vaan se vaikeampi tie,jossa joutuu tekee töitä,kärsimään,pinnistämään kaiken itsestä, jotta on se juuri elämä unelmaa kohti voi jatkua..

Olen pahoillani etten ole pitkään aikaan taas kirjoittanut mitään,mutta on ollut tosi paljon kiirettä ja työtä riittänyt. Antti Antinpoika Korhonen. ā€¹ Back to Korhonen surname. Antti Antinpoika Korhonen's Geni Profile

Sitten tuo 30 vuotisuus on avannut minulle uudestaan silmät ja uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani havahduin siihen, että tajusin vihdoin sen, että me emme ole kuolemattomia ja me kaikki vanhenemme. Tämä kaikki sai minun sisälläni suuren myllerryksen ja miettimään elämääni taysin uudestaan kaikilta kanteilta. En voi muuta toivottaa Hennalle kuin erittäin hyvää konserttia ja että ottaa hyvää videomateriaalia seiskaliveen siitä pössyttelvästä hippihihhulista :D! USA esti YK-ƤƤnestyksen vihamielisyyksien lopettamisesta ā€“ syynƤ ilmeisesti pƤƤtƶslauselman epƤsuora viittaus Trumpin lyttƤƤmƤƤn WHO:hon Semantic Scholar profile for Antti Korhonen, with 2 highly influential citations and 20 scientific research papers. Yliopiston rooli sopimustutkimukseen liittyvƤssƤ sopimusverkossa korkeakoulukeksintƶlain aikana. Antti Korhonen Tulette kuulemaan minusta monella eri tavoin tulvaisuudessa,mutta siitä ei sen enempää vielä ;)!

Ennen namua kävimme kummiskin pihvit vetämässä Santa Fessä,josta en muista muuta kuin saamarin palaneen ja tulisen pihin,josta meinas ripulit lentää housuun :D! Yleensä en ikinä jätä ruokaa ja varsinkaan pihviä yhtään syömättä,mutta nyt taisi jopa itelläni jäädä hieman syömättä kun se tuntui että haluaakohan joku myrkyttää meidät :D? TƤnne tulee ihan varmasti vielƤ (Antti) Kurhinen tai (Henna) Kalinen, nelikko povasi. Arvaus osui oikeaan. Henna Kalinen asteli ryhmƤƤn punaisessa mekossa ja vaikutti hyvin hermostuneelta. - Vitsi sƤ oot nƤtti, Niko kehui Set Brow Henna Saten. helper Ne asiat ei tunnu enää kivoilta jotia tein vielä muutama vuosi sitten,mutta minä itse pakotan itseni tykkäämään niistä yrttämällä luoda sen fiiliksen mikä oli joskus,vaikka sitä ei millään saa..Salve nobis ad omnes carus! И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Keikun tosiaan menneen ja ihan uuden elämän vaiheilla,enkä osaa päättää kumpaa haluan..tai siis tiedän kumpaa haluan, koska vanha ei enää maistu enää, mutta uusi saa karvat nousemaan pystyyn ja pelko valtaa mielen..Чють незабыл напомнить!В дополнение незабудьте проверить если вам приглошение на мою суперднюху риглашение в ссылке ниже ;)! Увидимся у меня на супертусе скоро,ооппаа ;)! Miten voi olla noin vastuuntunnoton ??! Mä en siis millään ymmärrä sitä!Jaahas..Helsingin syyttäjä soitti ja kertoi että herra Jussi Parviainen haluu sovitella asiaa pari vuotta sitten tapahtuneiden julkisten kunnianloukkauksien suhteen,joista lauloi koko Suomen media..Kuulemma on valmis antamaan julkisen anteeksipyynnön koko Suomen edessä ja myöntämällä kirjoitelleen loukkaavasti minusta ja muista vain sen takia että oli liian mustasukkainen ex-vaimostaan. Vau, Jussi Parviainen on tullut järkiinsä vihdoin! Noh, vaikka hän tekikin paljon pahaa kirjoituksillaan ja oikein olisi että veisin asian oikeuteen,mutta jos ihminen noin nöyrästi pyytää anteeksi niin ehkä parempi antaa anteeksi..! Kaikki me tehdään välillä todella vääriä tekoja rakkauden takia ja teemme ymmärtämättä sekä haluamatta ymmärtää sen seurauksia! Itsekkin tehnyt sen takia todella tyhmiä tekoja rakkauden takia, jotenka ymmärrän jollain tavalla Jussia.. No nyt jäämme odottamaan sitten tätä anteeksipyyntöä..

Mukaan on seulottu myƶs Saanan kanssa viihtynyt Antti Kurhinen sekƤ Antin ex-rakas Henna Kalinainen. VedonlyƶjƤt pƤƤsevƤt panostamaan varsinaiseen soppaan, kun vetoa on mahdollista lyƶdƤ siitƤ, ovatko Saana ja Jussi Parviainen virallisesti avioliitossa vuoden 2012 lopussa.. Irinan olen tuntenut jo aiemmin ja oli todella hauska nähdä se livenä nyt,kun ollaan monet vuodet juteltu netissä."Huhhuh oli hauskaa ja villiä eilen :)!Suomi-Venäjä kiekkolegendojen matsista kaikki alkoi,jatkui Kirkkonummelle Janican syndeille ja sitten Santa Fen kautta Namuun.. Se on ainakin varmaa,että hyvin vahvasti sitä viisasten juomaa tuli otettua, kun Namusta ei ole minkäänlaista muistikuvaa :DDD! Tuli sitten taksistakin lähettyä kesken kaiken ilman syytä kun tilattiin ruokaa mäkkärissä ja kaveri luuli että mut tapettiin jonnekkin varmaan ku en tullut taksiin takas :D! Ja en tiedä miten edes pääsin kottio,mutta se on varaa että yritin syödä,mutta heikolla menestyksellä kun ruoat on pitkin seiniä :XD huhhuh :D! No mutta kivaahan toi on välillä;) :D haha!"Ja muutenkin minusta tuo joulun tarkoitus Suomessa ja katolisessa maailmassa unohtunut,varskinkin Suomessa lapset ei enää muista mikä oikea tarkoitus joululla on..ja se on todella valitettavaa :/! Ei tiedetä kuin että joulupukki tulee ja hössötetään lahjoista,mutta kukaan ei edes muista että se on oikeesi Jeesuksen syntymisen juhla!!!  Tähän tämä maailman on mennyt, valitettavasti..

Jumppa menikin hienosti,vaikkakin aluksi asukkaat ei tiennyt miten reagoida muhun ja heti rikkoivatkin viikkotehtävää moikkaamalla mua ja tekemällä mun perässä niitä liikkeitä ;) :D! Vasta vähän ajan päästä Jouko hiffasi ja sanoi Jonnalle että" Miten se jumppa menikäään Jonna" ja he rupesivat tekee Jonnan tahdissa sitä. Minä sitten nostin omaa ääntäni ja Jonnan piipitys jäi kyllä sinne taustalle :D!Näin siis me molemmat osapuolet unelmoimme samasta varmaan ensimmäisiä kertoja,eli että itse haluan Pohjois-Koreaan ja tekin haluatte samaa tosi paljon  ;) :D!!! Ihan huippua että ollaan päästy yhteisymmärrykseen vihdoin viimein ;)! Antti ja hƤnen ex-vaimonsa Henna Kalinainen nousivat kohuotsikoihin vuonna 2009, kun he ilmoittivat kasvattavansa alapƤƤn karvojaan. He aikoivat myydƤ hƤpykarvansa nettihuutokaupassa ja lahjoittaa rahat hyvƤntekevƤisyyteen. Lue myƶs: Antti Kurhinen rehellisenƤ..

Paljon olen tänä vuonna, varsinkin loppupuolella miettinyt elämäntarkoitusta yleisesti ja omaa tarkoitusta maapallolla. Tietyt asiat ajoivat minut ajattelemaan niitä ja todella omalaatuisten ihmisten tapaaminen herätti minussa uuden puolen, joka ajattelee nykyään ihan eri tavalla.Kohujen tƤyttƤmƤƤ menneisyyttƤ ei voi kiistƤƤ, mutta nyt kolmekymppinen Henna kertoo elƤvƤnsƤ aivan erilaista arkea. Metropolin Nikotellen-podcastissa hƤn kertoo juontaja Niko Saariselle kokemuksistaan julkisuudessa. HƤn sanoo ihmisten saaneen hƤnestƤ vƤƤrƤnlaisen kuvan.Nyt jätän teidän viettämään Helatorstain aattoa ja menen itse yhden tuttavan tytön ensimmäistä kertaa järjestettäviin Vip-bileisiin Iguanaan ja katsotaan mikä siellä on meininki ja tietysti ennen sitä isot tsempit Suomelle illan lätkämatsissa Usaa vastaan :)!

Siskon kanssa ollaan suunniteltu mielenkiintoista juttua. Hän asuu nykyään siis Pietarissa ja siirtynyt passi ja viisumikeskuksesta töihin matkatoimistoon. Nyt meillä on sitten mielenkiintoinen suunnitelma,jota yritämme toteuttaa.Ukson itseeni silti vahvasti vaikka rankkaa on sekä todella paljon ihmiset yrittävät lytätä ja pilata kaikilla mahdollisilla tavoin minun uraani. En anna niitten kommentojien ja muiden todellakaan vaikuttaa siihen vaan meinaan pistää haisemaan ;),pikkuhiljaa hyvää tulee,nou hätä :)!

Olen pahoillani, etten ole kirjoitellut tänne mitään, mutta olen suurimmaksi osaksi vaan pitänyt seiskaliven julkkisliveä.Kävimme noin 4-5 klubia läpi ja parasta on kun tuntee jonkun kuka asuu siellä oli se,että tämä Venäläinen toverini tiesi että klubien välill voi mennä taksilla ilmaiseksi,koska klubit on tehnyt diilejä taksien kanssa :)! Jos tota ei tietäisi niin tulisi paljon kalliimmaksi tämä ajelu..Eli järkytyksiltä ei matkan aikana vältytty. Muuten äiti oli todella innoissaan kuin pikkulapsi kun näki palmuja,valtameren ja ne maisemat mitä upea Gran Canaria tarjosi. Tosiaankin muutamia meidän matkakuvia voi tarkastella täältä alta.Yhden asian voin sanoa, että sinusta en luovu missään nimessä helpolla ja taistelen loppuun asti, vaikka kinkkinen ja vaikee juttu onkin..!

Hyviä asioita tässä kolmen kuukauden aikana on ainakin ollut se,että toteutin minun monen vuoden lupauksen ja vein äitini helmikuun lopussa etelään,Kanarian saarille.Ja ei,älkääkö luukko ja kysykö minulta, että olenko kännissä tai sekaisin,koska en ole,olen täysissä järjissäni,täysin selvinpäin,juuri täysin siinä tilassa kun pitää olla!

Liisa HeikintytƤr Kalinainen. ā€¹ Back to Kalinainen surname. Is your surname Kalinainen? Research the Kalinainen family. Start your family tree now Š„Š½Š° Š“Š»Ń Š²Š¾Š»Š¾Ń Kajal Dark Brown Henna Š¢ŠµŠ¼Š½Š¾-ŠŗŠ¾Ń€ŠøчŠ½ŠµŠ²Š°Ń. Š„Š½Š° Rainbow Research Henna, Hair Color & Conditioner, Dark Brown (Sable) Suomen ja Venäjän suhteet ovat ja aina tulevat olemaan lähellä sydäntä. Tulen aina tekemään niiden eteen kaiken,että meillä Suomessa olisi hyvä olla ison naapurin kanssa, joka ei oikeesti pahaa halua Suomelle,mutta länsi on juurruttaa meihin täällä negatiivista suhtautimista Venäjään. Ei Venäjä todellakaaan mikään ruusunnuppunen ole, mutta ei hirviökään. Loppujen lopuksi Venäjä vain pistää Yhdysvalloille ja natolle kampoihin, joiden lonkerot ovat levinneet niin pitkälle ympäri Venäjän. Venäjä vain taistelee yksinkertaisesti omien intressien eteen ja suurvalta-asemansa! Tavalliset ihmiset ei ehkä sitä ymmärrä, että silloin käsissä on paljon enemmän valtaa ja on tehtävä joskus todella vaikeita päätöksiä, jopa aika raakoja sillä hetkellä ajatellen, mutta tulevan tulevaisuuden paremman eteen.

Nyt on aika laittaa tämän vuoden viimeinen blogi pakettiin ja toivotella teille kaikille erittäin hyvät uudet vuodet ja tuokoon uusi vuosi teidän kaikki unelmat toteen :) <3!Henna sitten kertoikin että hän on menossa tänään Justin Bieberin keikalle ja jollain tavalla olen kateellinen hänelle, koska oisin halunnut kyllä nähä sen pienen ylilahjakkaan narkkarin livenä itsekkin :D!

Rakastan teitä niitä läheisiä ja ei niin läheisiä tosi paljon :) <3!Toivoisin että asiat eivät ole näin miten tuossa jutussa kerrotaan, koska se olisi suurin virhe mitä voi tehdä.

Olen koittanut tänä vuonna todella paljon kaikkea,laittanut likoon itteäni ja riskeerannut todella paljon. Valitettavasti vaan lopulliset päätöksen ja riskit eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, mutta tämä on opettanut minua antamaan enemmän anteeksi itselleni ja ympärillä tapahtuville asioille. Joillekin voi tehdä,joillekkin ei voinut tehdä mitään, mutta tajuamalla,että raivolla,vihalla,kostolla ja menneitä hautuamalla ei etene mihinkään vaan on parempi kohauttaa olkapäitä huutaa kerran ja sanoa,ei voi mitään,seuraavalla kerralla onnistun sitten tai olen jossain muussa parempi :).Takin näette siis täältä haastattelusta jonka annoimme sitten jatkoilla Tigerissa Hennan kanssa.Kuva on mieleistäni aika hullun hauska ja sen takia se leviääkin netissä :D, mutta mihinkään sääntöihin ei kuulu että jos YKSITYSCHATISSA OMAN KAVERIN KANSSA KUN JAAN TIEDOSTOJA NIIN LAITETAAN SANKTIOITA!!! AIVAN TÖRKEETÄ!!!KYLLÄ OTTAA PANNUUN,PRKL!!!Kävimme sitten mun synttäreinä tsekkaamassa Tiffany shown Pattayalla ja se olisikin siinä. Olihan mun tämän vuoden synttärit aika pettymys..ei sen takia että en tehnyt paljoo mitään,vaan se fiilis oli koko päivän ihan maassa..no ei voi mitään..Äitini siis on ollut viimeksi etelässä vuonna -87, Neuvostoliiton aikaan kun oltiin yhdessä Ukrainassa,Krimissä lomalla. Eli hänelle tämä kaikki oli todella uutta ja mielenkiintoista. Gran Canarialle päästyämme, meille arvottiin aluksi bungalow suoraan Puerto Ricon keskustasta,jossa kerkesimme olla vaivaiset puolitoista päivää kun meille soitettiin jo seuraavana päivänä ja ilmoitettiin, että meidän siirretään Tauritoon,eli vielä vähän etelämpään ja lännempään. Siellä odottikin todella hyvä hotelli,eli 4 tähteä ja pikku lomakylä jossa upeat maisemat. Kaikin puolin siellä kaikki oli ihan kuin paratiisissa,mutta ainoastaan iltaelämä kokonaan puuttui ja klo 10 illalla suunilleen kaikki oli jo nukkumassa. Tämä sai minun kyllä todella paljon tylsistymään,mutta en valittanut, koska matka tehtiin äidin takia.

Käytiin tosiaankin siis ex-vaimoni Hennan kanssa leffassa eilen kattomassa Iron mania ja oli hauskaa taas vähä heittä hulluhkoo läppää :D! Ollaan tosiaankin ihan frendejä vaan ja on ilo huomata että me tullaan paremmin juttuun yms. kun ollaan vaan ystäviä :))!Tässä kun hieman pohdin, että olikohan tuo se kaikki mitä kirjoitin ymmärrettävää, tulee mieleen että pitäsikö tarkistaa mitä kirjoitin, mutta sitten tajuankin sen, että jos alan tarkistamaan mitä kirjotin,niin juuri se tarkoitus,juuri se ajatus ja sen ydin häviää pois, jotenka jätän kaiken mitä kirjoitin juuri miten se on, kaikkineen virheineen, ja sen jarkevyyden ymmärtömyydellään, tekee loppujen lopuksi tästä sen minkä sen pitääkin olla!Mietin paljon sitä, mitä olenkaan saavuttanut elämältäni tähän hetkeen mennessä ja miten paljon olisin voinut saavuttaa enemmän jos olisin tehnyt oikeita valintoja enemmän, joista olin tietoinen että ne on oikein, mutta silti tein päinvastoin. Itsensä täydellinen analysointi ja rehellinen arvointi sai minut olemaan pettynyt todella monesta įsiasta, mutta samalla kiittelin myös itseäni siitä rohkeudesta asioista mitä tein monesti täysin mukavuusalueeni ulkopuolella.Ja kun todella monet ihmiset on myös kyselleet, että enkö ole enää töissä, myymässä Selättimiä, niin vastaan nyt vihdoin viimein että EN OLE ja asiaa tutkii Uuudenmaan työsuojeluviranomaiset, jonne olen ilmoituksen tehnyt. Enempää en halua puhua aiheesta ,ennen kuin työsuojeluviranomaiset ovat tehneet työnsä loppuun. Henkisesti rankkaa kaikki tämä kyllä on..Finaalibileet on tänä vuonna Tigerissa ja sinne pitäisi varmaan oman perseeni raahata ainain vähän tsiigailee meininkiä.Siinä samassa kun syöt paikallisten kanssa,niin oli järkytyts ainakin minulle,kun vierellä on iso kasa jätteitä joita ei kukaan vie ja ne haisee,eikä siinä vielä mitään vaan pahinta on saamarin isot rotat jotka hyppii melkein sun syliin kun siinä syöt illalla huhhuh!!Ja tämä on ihan täysin totta!! Tälläistä Bangokin kaduilla tapahtuu!

 • Suomi matkustustiedote.
 • Harmony remote.
 • Isola dei pescatori lago maggiore traghetti.
 • Raamatun sairaimmat kohdat.
 • Volvo leasing yksityisille.
 • Anki laulaja.
 • Center of milky way distance from earth.
 • Varastot rovaniemi.
 • Paljonko maksaa korkolappujen vaihto.
 • Surukukat lahti.
 • Biologia syksy 2017 pisterajat.
 • Fingerpori hyvƤƤ syntymƤpƤivƤƤ.
 • Turkisreunus huppuun.
 • Polizeibericht mittelfranken.
 • Rypytetty hame.
 • Lowrance hook 3x.
 • Dtm wikipedia.
 • Tilkanranta lounaslista.
 • Viskeraalirasva 7.
 • Oras 209695.
 • KyllƤ isƤ osaa katso.
 • Where does lidl originate from.
 • Vallox kƤyttƶohje.
 • Geofyysikko palkka.
 • Bron season 3.
 • Verkkokalastus talvella.
 • KultasepƤnliike palmu laitila.
 • PƤƤministeri erlander.
 • Polypropyleeni rae.
 • Huonokuntoiset hiukset.
 • Lumi lƤmpƶeristeenƤ.
 • Italia maakaasu.
 • Jarkko jƤrvenpƤƤ helmenkalastajat.
 • Stand up koomikko suomi.
 • Dubai palmusaari.
 • Illuminati vapaamuurarit.
 • Savanninorsu.
 • Uima allas lƤmmƶnvaihdin.
 • Takkuuntuvat hiukset.
 • Dubai mall tripadvisor.
 • Resa till valamo kloster.